Conditions de publication d'annonces sur Doctora.BG

OFFRE VIP

Avec le signe VIP, vous allez pouvoir faire ressortir votre annonce du reste. Elle apparaîtra en premier parmi les annonces filtrées afin que les visiteurs puissent voir les produits offerts et ainsi, être en mesure de vous contacter. 

Envoyez un SMS contenant le message "doctora" au numéro:1922 (2,40 Lv TTC. pour les abonnés M-Tel, Globul et VivaCom) et vous receverez un code pour la marque VIP. La validité de la marque VIPest de 30 jours.

CONDITIONS GENERALES

1. Les particuliers peuvent publier jusqu'à dix (10) annonces gratuite doctora.bg en ligne.

2. Les commerciaux des dispositifs médicaux peut créer des annonces une fois inscrit sur doctora.bg en tant que «revendeur». Le paiement s'effectue selon un tarif publié.

3. Un remplissage bon et complet de tous les champs du formulaire pour l'enregistrement de l'annonce est obligatoire. Seuls les administrateurs du site se réservent le droit d'éditer, modifier la position et/ou supprimer les annonces avec un contenu faux ou injuste.

4. La rédaction de plus d'un article  dans une annonce de la catégorie "Occasion" n'est pas autorisée.

 5. различаващи се от реалните. Например изделия които струват 6000.00 лв. Да се обявяват за 1.00 лв. С цел погрешно ранжиране при търсенето. При продажба на лизинг трябва да се обявява крайната цена, а по желание на продаващия, вида и начина на плащане на лизинга се описва в допълнителната информация към обявата. Цените са с ДДС, застраховка, мито, транспорт и др. Такси в България. Цената по транспорта до клиента в рамките на страната се уговарят допълнително.

6. Заплатилите публикуване на обява, но не спазили изискванията от т.3 нямат право на компенсация.
7. Сайтът doctora.bg има право да деактивира регистрацията на "Дилъри", извършващи системни нарушения на правилата за публикуване на обяви и такива с неплатени задължения.
8. Сайтът doctora.bg има право да откаже повторно активиране на "Дилър", извършвал системни нарушения на правилата.
9. Сайтът doctora.bg има право да забрани публикуването на обяви от определени телефони, IP-та или е-мейли, от които са извършвани нарушения на правилата за публикуване на обяви в doctora.bg.

ПУБЛИКУВАНЕ, ПРОМЕНИ, УДЪЛЖАВАНЕ НА ОБАВА

Публикуване на Обява в doctora.bg
В doctora.bg Вие може да публикувате обява за медицински, стоматологични, лабораторни, спа изделия.
За да публикувате обява, изберете от менюто най-горе типа на продаваното от Вас изделие и натиснете бутона ПУБЛИКУВАНЕ. Следвайте указанията. Попълнете всички задължителни полетата за описание (при желание изберете и полета, даващи допълнителна информация) и натиснете бутона "ПУБЛИКУВАЙ". Вашата Обява вече е видима и за останалите потребители на doctora.bg. След като публикувате обявата, се зарежда екран с данните въведени в обявата, и Кода на Вашата Обява. Кода на обявата е необходим за по-нататъшното редактиране на обявата (промяната на текст, добавяне на снимка, или изтриване на обявата). Запомнете този код! Той се изпраща на вашия е-mail веднага след публикуването й! Прегледайте внимателно данните в обявата която сте публикували, и ако има нужда от корекции натиснете бутона "ПРОМЕНИ ТЕКСТА". Ако желаете да добавите снимки, натиснете бутона "ДОБАВИ СНИМКА". Имате право да публикувате до 12 снимки.
 
Промяна на вече публикувана Обява в doctora.bg
За да промените или изтриете обява, която сте публикували, кликнете върху линка: ПУБЛИКУВАНЕ > Корекция на Моите Обяви. Трябва да въведете вашия e-mail и Кода на Обявата.

Удължаване срока на изтичаща обява в doctora.bg

За БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ: срока на обявата се удължава от меню ПУБЛИКУВАНЕ > Корекция на Моите Обяви;, където се задава нов срок на Валидност на обявата (30 дни).

ЗА VIP ОБЯВИ: Преди да изтече 30-дневния срок на обявата Вие получавате SMS, известяващ Ви за изтичането и. Този SMS съдържа текст doctora-(17 символа, които всъщност са ID-то на обявата Ви). Именно този текст, БЕЗ КОРЕКЦИИ в изписването, трябва да бъде изпратен чрез SMS на 0000, в случай, че желаете да продължите VIP-обява си в doctora.bg. Дори и само един допълнителен интервал в изписването е достатъчен, за да не може да се открие точната обява, която продължавате. В тези случай, след като сте "заплатили" SMS-а, ние Ви връщаме код, който да ползвате за подновяване на VIP-обявата. Следва удължаване срока на обявата: меню ПУБЛИКУВАНЕ > Корекция на Моите Обяви.

 

SMS Кодове

Всеки SMS-код може да бъде активиран ЕДНОКРАТНО за една от следните услуги:

I. VIP ОБЯВА
SMS-кодът може да се използва еднократно за публикуването на 1 VIP обява. VIP обявата се отбелязва със знака VIP има вид, който я отличава от останалите обяви и всички данни в нея (без брой посещения) са видими веднага след публикуването й.

Забележка:
1. Срокът на валидност на VIP обявата е 30 дни. На 30-я ден ще получите SMS, на който ако отговорите (2лв. без ДДС), можете да подновите Вашата обява за още 30 дни. В противен случай тя ще бъде изтрита от системата, поради изтичана на срока на валидност - 30 дни.
2. Данните за обратна връзка на обявите, публикувани безплатно, стават видими след 3 дни от тяхното публикуване.

II. ПЪЛЕН ДОСТЪП
SMS-кодът може да се използва многократно, в продължение на 5 дни от момента на получването му, но само за тази услуга.
Осигурява:
1. Преглед на цялата информация в най-новите обяви
2. Показване на броя посещения в детайлния преглед на всяка обява
3. Достъп за минали периоди

Технически изисквания за изработка на банери

Форматът на рекламните банери трябва де е *.gif, *.jpeg или *.svf(flash) с големина в килобайти не повече от 42 KB.

Размер в пиксели : 300х250, 618х100, 728х90 Фонът във флаш-банерите трябва да бъде обект, а всички банери трябва да имат ограничителен фон в наситен цвят или рамка с дебелина минимум 1 пиксел.

Банерите не могат да съдържат код с обръщения към други сървъри и връзки, освен служебно залаганите от doctora.bg.

Обратна връзка с потребителя и поведение при клик - всички банери трябва да се отварят в нов прозорец. При изпращане на готов флаш-банер, тази опция трябва да бъде добавена в кода по време на създаването на банера.

Банерите се продават за период от 30 дни
– Банерите трябва да ни бъдат предоставени поне 1 ден преди желаната дата на публикуването им

Цени за 30 дни на платените включвания без включен ДДС.

- 500 лв. за централен банер до логото

- 100 лв. за банер на първа страница

-   50 лв. за банер на вътрешна страница

-   20 лв. за конгреси, изложби и др. с регионално значение

-   40 лв. за конгреси, изложби и др. с национално и значение

- 100 лв. за конгреси, изложби и др. с международно участие

- 2.40 лв. е тарифата на SMS на тел. 1922 за ВИП реклама

Цените за дилъри са:

-  20 лв. за презентиране на до 15 продукта.

-  50 лв за презентиране на до 50 продукта.

- 100 лв. за  презентиране на до 150 продукта.

- 250 лв. за презентиране на до 1000 продукта.

- 1000 лв . за презентиране на до 10000 продукта.

Има свободно избрана цена, която Вие определяте, като най-високата е най-напред. Заплащането се публикува.

Контакти

doctora.bg
e-mail: office@doctora.bg

тел.: 088-8837577 ЕНДО-МЕД ООД

IBAN: BG10 PRCB 9230 1000 2770 18

BIC: PRCBBGSF

Прокредит банк.

Ф.Д. 6846/94 – ПОС

ЕИК по ДДС BG825308572

 

Aдрес за кореспонденция:

Пловдив 4000, бул. Източен 80, Бизнес център „Микрон“, офис 301